The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, kızgın ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde çalışmalenmiş çelik ve sert bulunur.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları ciğerin mühendislik faktörleri maslahatletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane tasarrufı kolaylaştırır.

Tüm aşamaların tamam bir biçimde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu yazanak alınması sağlanır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel bapların canipı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile tehlike anında kaçış maksatının elan dizi maslahatlemesini katkısızlamaktadır.

Birkötü şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve hayat güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı yangın kapısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut sair bir ivedili durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın anında üstelik kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda kapının elbette açıldığını açıklamak gerekir.

Binaların bünyesına munis kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı binası ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Report this wiki page